Sammanfattning kväll

2017-10-23 16:24:00

På polisens webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.

Ledninggscentralen är under kvällen ej bemannad med någon presstalesperson. Samtal från media samt uppdateringar på hemsidan hanteras i mån av tid av befälen på ledningscentralen. Media hänvisas att ringa 010-5694028.

Sammanfattning av kvällens händelser i Norrbotten.

14:34 - Ringa stöld, Coop Boden
Två personer under 18 år gripna av väktare misstänkta för ringa stöld. Polispatrull till platsen för anmälningsupptagning samt kontakt med vårdnadshavare och socialtjänsten.

15:59 - Trafikolycka, E4 Rosvik, Piteå
En bil som vid en omkörning kört in i en buss och sedan i diket. En kvinna förd till Sunderbyns sjukhus med ambulans - frågor gällande skadeläget hänvisas till sjukvården. En polispatrull har varit på platsen, de skriver en anmälan gällande olyckan.

14:56 - Misshandel, Pite Havsbad
Samtal inkommer från ordningsvakter om ett bråk i en stuga. En kvinna ska ha bitit en man i huvudet. En polispatrull har varit på platsen och hållit förhör med de inblandade samt tagit upp en anmälan gällande misshandel.

17:19 - Stöld, Luleå
En väktare griper en kvinna på busstationen Loet, misstänkt för stöld. Polispatrullen som skickas till platsen påträffar misstänkt stöldgods från flertaler butiker i både Luleå och Boden. Kvinnan medtas till förhör och godset tas i beslag. Efter förhör frigavs kvinnan, men är fortfarande misstänkt för stöld.

19:31 - Stöld genom inbrott, Kalix
Inbrott har skett i en lägenhet i centrala Kalix under dagen. En polispatrull har varit till platsen och tagit upp en anmälan. Lägenheten är avspärrad för teknisk undersökning.

21:00 - Trafikbrott, E10 Suptallen, Kiruna
En lastbil stoppas för kontroll. Chauffören och åkeriet fick böter på grund av 16 tons överlast. Summan att betala för åkeriet blir 43 600 kr.

21:21 - Rattfylleri, Bodenvägen, Luleå
En bil stoppas av en polispatrull. Föraren, en man i 20-årsåldern, visar tecken på att vara påverkad och får följa med för provtagning och förhör. Han är nu misstänkt för drograttfylleri.

Se händelsen på polisen.se