NADJA'S HÄSTAR

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kiruna och NADJA'S HÄSTAR är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och NADJA'S HÄSTAR är ett av dem. Statusen för NADJA'S HÄSTAR är att Bolaget är aktivt.

NADJA'S HÄSTAR är ett Enskild firma och skapades 1990-08-21. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Kiruna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som NADJA'S HÄSTAR ska trivas.

NADJA'S HÄSTAR är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-04. I Kiruna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Hästavel. Ridlektionsverksamhet. Ridläger.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att NADJA'S HÄSTAR är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är NADJA'S HÄSTAR och det finns flera verksamheter som är det idag i Kiruna.

Vill man komma i kontakt med NADJA'S HÄSTAR så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-352920.

.

De som är på något sätt har med NADJA'S HÄSTAR är Andert Petäjävaara, Nadja Barbro T som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

NADJA'S HÄSTAR har 591103-XXXX som sitt organisationsnummer.