Studio eff

Norrbottens län

Information

580609-XXXX är organisationsnummer för företaget Studio eff. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Studio eff är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kiruna som är den kommunen som Studio eff finns i.

Studio eff har varit registrerat sedan 2000-11-02 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Studio eff så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Studio eff är och det finns flera bolag i Kiruna som också är .

Firmatecknare för Studio eff är följande:

Vill ni komma i kontakt med Studio eff så kan ni göra det på telefon genom 0980-80225 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av make up, hud- och kroppsvårdsprodukter. Make up och färgrådgivning. Färgning av ögonbryn och fransar, ansiktsbehandlingar med massage, manikyr.

Det finns olika personer som har en koppling med Studio eff och det är Dantoft Eliasson, Carina Ann-Sofi som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,