ArtEnergie

Norrbottens län

Information

ArtEnergie hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Kiruna som är den kommunen där ArtEnergie finns. I Kiruna så finns det många olika Enskild firma och i Norrbottens län så finns det ännu fler Enskild firma. ArtEnergie tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket ArtEnergie har haft sedan 2007-08-30. ArtEnergie har funnits sedan och 2007-08-30 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till ArtEnergie så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 076-1149526.

Kiruna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

ArtEnergie har idag 570203-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för ArtEnergie

Konstnärligt skapande och healiengterapeut med kurs och seminarieverksamhet och handel med konst, hantverk, produkter med anknytning till kurs och healingverksamhet.

I ArtEnergie så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Britta Fredrika som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .