WindChange AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kiruna och WindChange AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och WindChange AB är ett av dem. Statusen för WindChange AB är att Bolaget är aktivt.

WindChange AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-01-09. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Kiruna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som WindChange AB ska trivas.

WindChange AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-08. I Kiruna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsulttjänster inom företagsledning, ekonomi och inköp samt handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att WindChange AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-08.

Idag är WindChange AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kiruna.

Vill man komma i kontakt med WindChange AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3550924.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med WindChange AB är Forsberg, Lars Åke som är född 1966 och har titeln VD, Forsberg, Lars Åke som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlström, Hans Verner som är född 1966 och har titeln Suppleant, Mikko, Hans Ingemar som är född 1965 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

WindChange AB har 556719-7826 som sitt organisationsnummer.