Tony Hanséns Maskin & Entr i Kiruna AB

Norrbottens län

Information

Tony Hanséns Maskin & Entr i Kiruna AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Kiruna som är den kommunen där Tony Hanséns Maskin & Entr i Kiruna AB finns. I Kiruna så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tony Hanséns Maskin & Entr i Kiruna AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Tony Hanséns Maskin & Entr i Kiruna AB har haft sedan 2007-01-04. Tony Hanséns Maskin & Entr i Kiruna AB har funnits sedan och 2007-01-04 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Tony Hanséns Maskin & Entr i Kiruna AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vendelsö Allé 34, 136 73, Vendelsö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3236565.

Kiruna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Tony Hanséns Maskin & Entr i Kiruna AB Privat, ej börsnoterat.

Tony Hanséns Maskin & Entr i Kiruna AB har idag 556716-6961 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Tony Hanséns Maskin & Entr i Kiruna AB

Bolaget skall bedriva maskin- och markentreprenad, turistverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Tony Hanséns Maskin & Entr i Kiruna AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansén, Tony Jörgen Mikael som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Berit Anita som är född 1946 och har titeln Suppleant, Mikko, Hans Ingemar som är född 1965 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor, .