Små Mosters AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kiruna och Små Mosters AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Små Mosters AB är ett av dem. Statusen för Små Mosters AB är att Bolaget är aktivt.

Små Mosters AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-11-01. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Kiruna där företaget finns i jobbar för att företag som Små Mosters AB ska trivas.

I Kiruna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremål för bolagets verksamhet är att bedriva butik för barnkläder, leksaker och inredning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Små Mosters AB inte är momsregistrerat.

Idag är Små Mosters AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kiruna.

Vill man komma i kontakt med Små Mosters AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0980-15333.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Små Mosters AB är Vinsa, Åsa Katarina som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahlbäck, Maria Agneta som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Vinsa, Gunborg Alice Agneta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Mikko, Hans Ingemar som är född 1965 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor, .

Små Mosters AB har 556714-3457 som sitt organisationsnummer.