Bröderna Antonsson's Elmek och Lindarverkstad AB

Norrbottens län

Information

Bröderna Antonsson's Elmek och Lindarverkstad AB är ett av många företag som finns i Kiruna. Det är nämligen den kommunen som Bröderna Antonsson's Elmek och Lindarverkstad AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bröderna Antonsson's Elmek och Lindarverkstad AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-11-09.

Bröderna Antonsson's Elmek och Lindarverkstad AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2006-06-26. Men sedan 2006-11-09 så har Bröderna Antonsson's Elmek och Lindarverkstad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Industriv. 16, 981 38, Kiruna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bröderna Antonsson's Elmek och Lindarverkstad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-6572291.

Kiruna arbetar för att företag som Bröderna Antonsson's Elmek och Lindarverkstad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bröderna Antonsson's Elmek och Lindarverkstad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Norrbottens län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva el- och mekarbeten samt försäljning och renovering av elmotorer och pumpar, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bröderna Antonsson's Elmek och Lindarverkstad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bröderna Antonsson's Elmek och Lindarverkstad AB och det är följande personer, Antonsson, Lars Henrik som är född 1983 och har titeln VD, Antonsson, Lars Henrik som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Antonsson, Per Håkan som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Antonsson, Göte Johan som är född 1978 och har titeln Suppleant, Mikko, Hans Ingemar som är född 1965 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Bröderna Antonsson's Elmek och Lindarverkstad AB är 556706-1956.