Malmfälten Bandtransport och Miljöservice AB

Norrbottens län

Information

556703-2163 är organisationsnummer för företaget Malmfälten Bandtransport och Miljöservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Malmfälten Bandtransport och Miljöservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kiruna som är den kommunen som Malmfälten Bandtransport och Miljöservice AB finns i.

Malmfälten Bandtransport och Miljöservice AB har varit registrerat sedan 2006-05-03 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Malmfälten Bandtransport och Miljöservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-17.

Malmfälten Bandtransport och Miljöservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kiruna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Malmfälten Bandtransport och Miljöservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Malmfälten Bandtransport och Miljöservice AB så kan ni göra det på telefon genom 0970-15529 eller genom brev på följande adress:
Kabelv. 13, 981 38, Kiruna

Bolaget skall bedriva besiktning, konsultation, utbildning, reparation, underhåll, service, utveckling samt försäljning av bandtransportutrustning och utrustning för den inre miljön, företrädesvis utrustning för dammbekämpning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Malmfälten Bandtransport och Miljöservice AB och det är Samuelsson, Stefan Anders som är född 1973 och har titeln VD, Samuelsson, Stefan Anders som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Bengt Georg som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fernström, Jonas Tor-Björn som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Bengt Johan som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Ulf Georg som är född 1962 och har titeln RevisorMGI Revideco AB som är född och har titeln Revisor,