ÅE Konsult AB

Norrbottens län

Information

556701-3890 är organisationsnummer för verksamheten ÅE Konsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ÅE Konsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kiruna som är den kommunen som ÅE Konsult AB finns i.

ÅE Konsult AB har varit registrerat sedan 2006-04-04 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för ÅE Konsult AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-17.

ÅE Konsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kiruna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ÅE Konsult AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med ÅE Konsult AB så kan ni göra det på telefon genom 073-0382611 eller genom brev på följande adress:
Världsmästarv. 11, 981 41, Kiruna

Bolaget skall bedriva projekt- och byggledning för stål och mek-entreprenader samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ÅE Konsult AB och det är Estola, Åke Wilhelm som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Estola, Eva Marie som är född 1954 och har titeln Suppleant, Winsa, Jan Olov som är född 1949 och har titeln Revisor, Winsas Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,