Fältmek i Malmfälten AB

Norrbottens län

Information

Bolaget ska bedriva ombyggnationer och reparationer av malmvagnar, reparationer och underhåll av gruvutrustning såsom borriggar, lastmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fältmek i Malmfälten AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kiruna så är Fältmek i Malmfälten AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Kiruna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kiruna och i Norrbottens län. Redan 2006-04-03 så skapades Fältmek i Malmfälten AB och bolaget är har F-skattsedel Fältmek i Malmfälten AB har haft det sedan 2006-10-05.

Fältmek i Malmfälten AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-10-05

556701-3429 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kiruna.

Just nu är Fältmek i Malmfälten AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Fältmek i Malmfälten AB så går det att nå dem via telefon på 070-2717163 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fältmek i Malmfälten AB är Nordling, Sten Erik Jonas som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Keskitalo, Marie Helena som är född 1978 och har titeln Suppleant, Winsa, Jan Olov som är född 1949 och har titeln Revisor, Winsas Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .