Idi Vildmark AB

Norrbottens län

Information

Idi Vildmark AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Kiruna som är den kommunen där Idi Vildmark AB finns. I Kiruna så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Idi Vildmark AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Idi Vildmark AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Idi Vildmark AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0981-23088.

Kiruna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Idi Vildmark AB Privat, ej börsnoterat.

Idi Vildmark AB har idag 556699-3811 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Idi Vildmark AB

Bolaget skall bedriva jakt, fiske och naturguidning, drift av vildmarkscamp, förvaltning av aktier samt därmed förenlig verksamhet.

I Idi Vildmark AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wallerheim, Stig som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Wallerheim, Mads som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Ros, Kent Lars Mikael som är född 1963 och har titeln Delgivningsbar person, Mikko, Hans Ingemar som är född 1965 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor, .