Sundströms Dyk & Fältservice Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Sundströms Dyk & Fältservice Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kiruna här finns det många olika Aktiebolag. Sundströms Dyk & Fältservice Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Kiruna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Sundströms Dyk & Fältservice Aktiebolag är momsregistrerat sedan2006-04-14 och har organisationsnummer 556699-2250.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0980-29209 alternativt besöka eller skicka post till Sundströms Dyk & Fältservice Aktiebolag på följande adress Bäckv. 3, 981 92, Kiruna.

Sundströms Dyk & Fältservice Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-04-14.

I Sundströms Dyk & Fältservice Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, John Thomas som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva mekaniska installationer och bärgnings- arbeten, diverse reparationer och svetsarbeten på fält inom tung industri samht uthyrning och förvaltning av lokaler och bostäder i egna fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.