Kiruna Lack- och Bilskadecenter AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kiruna och Kiruna Lack- och Bilskadecenter AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kiruna Lack- och Bilskadecenter AB är ett av dem. Statusen för Kiruna Lack- och Bilskadecenter AB är att Bolaget är aktivt.

Kiruna Lack- och Bilskadecenter AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-02-02. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Kiruna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kiruna Lack- och Bilskadecenter AB ska trivas.

Kiruna Lack- och Bilskadecenter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-14. I Kiruna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva billackering samt bilskadereparationer, kapitalförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kiruna Lack- och Bilskadecenter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-14.

Idag är Kiruna Lack- och Bilskadecenter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kiruna.

Vill man komma i kontakt med Kiruna Lack- och Bilskadecenter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0980-13444.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Bäcktorp, Göran Magnus i förening med en av -Karlsson, Leif Johnny -Mattsson, Jan Olof.

De som är på något sätt har med Kiruna Lack- och Bilskadecenter AB är Bäcktorp, Göran Magnus som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Leif Johnny som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Jan Olof som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindmark, Arne Jan Anders som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Kiruna Lack- och Bilskadecenter AB har 556697-9182 som sitt organisationsnummer.