Norrskensdalen Kiruna AB

Norrbottens län

Information

Norrskensdalen Kiruna AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Kiruna som är den kommunen där Norrskensdalen Kiruna AB finns. I Kiruna så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Norrskensdalen Kiruna AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Norrskensdalen Kiruna AB har haft sedan 2006-03-09. Norrskensdalen Kiruna AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Norrskensdalen Kiruna AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0980-19000.

Kiruna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Norrskensdalen Kiruna AB Privat, ej börsnoterat.

Norrskensdalen Kiruna AB har idag 556686-8385 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Norrskensdalen Kiruna AB

Bolaget ska bedriva handel med fritidshus och därmed förenlig verksamhet.

I Norrskensdalen Kiruna AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Farelind, Sten Thomas som är född 1964 och har titeln VD, Farelind, Sten Thomas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Christer som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Calla, Tord Mikael som är född 1971 och har titeln Suppleant, Mikko, Hans Ingemar som är född 1965 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor.