Reparox AB

Norrbottens län

Information

556679-7030 är organisationsnummer för företaget Reparox AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Reparox AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kiruna som är den kommunen som Reparox AB finns i.

Reparox AB har varit registrerat sedan 2005-04-26 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Reparox AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-22.

Reparox AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kiruna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Reparox AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Reparox AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5432872 eller genom brev på följande adress:
Medaljörv. 47, 981 41, Kiruna

Bolaget skall bedriva entreprenad inom gruvindustri, mekanisk verksamhet samt transporter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Reparox AB och det är Edholm, Kurt Åke Bo som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Finnberger, Anders Jan-Olov som är född 1959 och har titeln Suppleant, Nilsson, Mats Robert som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor,