Snöbolaget i Kiruna Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kiruna och Snöbolaget i Kiruna Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Snöbolaget i Kiruna Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Snöbolaget i Kiruna Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Snöbolaget i Kiruna Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2005-04-26. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Kiruna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Snöbolaget i Kiruna Aktiebolag ska trivas.

Snöbolaget i Kiruna Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-08. I Kiruna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva fritidsanläggning, arbeta med snö kyla samt evenemang samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Snöbolaget i Kiruna Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-08.

Idag är Snöbolaget i Kiruna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kiruna.

Vill man komma i kontakt med Snöbolaget i Kiruna Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0980-19066.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Tommy Ingvar.

De som är på något sätt har med Snöbolaget i Kiruna Aktiebolag är Johansson, Tommy Ingvar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Forssén, Peter Börje som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Häggrot, Kjell Olle som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Kerstin Monica som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Ann-Christin som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindmark, Arne Jan Anders som är född 1946 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Snöbolaget i Kiruna Aktiebolag har 556679-6776 som sitt organisationsnummer.