KIAB Konsult & Installationstjänst AB

Norrbottens län

Information

KIAB Konsult & Installationstjänst AB är ett av många bolag som finns i Kiruna. Det är nämligen den kommunen som KIAB Konsult & Installationstjänst AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

KIAB Konsult & Installationstjänst AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-02-09.

KIAB Konsult & Installationstjänst AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2004-11-12. Men sedan 2005-02-09 så har KIAB Konsult & Installationstjänst AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kaserng. 14, 981 37, Kiruna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KIAB Konsult & Installationstjänst AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6601499.

Kiruna arbetar för att bolag som KIAB Konsult & Installationstjänst AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för KIAB Konsult & Installationstjänst AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva projektering, konstruktion och installation inom VVS och el samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för KIAB Konsult & Installationstjänst AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till KIAB Konsult & Installationstjänst AB och det är följande personer, Eliasson, Karl-Erik som är född 1962 och har titeln VD, Eliasson, Karl-Erik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Aidantausta, Alf Gunnar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Esberg, Sixten Mikael som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Mikko, Hans Ingemar som är född 1965 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för KIAB Konsult & Installationstjänst AB är 556670-7476.