PFK Spår i Kiruna Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns PFK Spår i Kiruna Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kiruna här finns det många olika Aktiebolag. PFK Spår i Kiruna Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Kiruna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

PFK Spår i Kiruna Aktiebolag är momsregistrerat sedan2004-05-13 och har organisationsnummer 556657-6863.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0980-14750 alternativt besöka eller skicka post till PFK Spår i Kiruna Aktiebolag på följande adress Ställverksv. 39, 981 38, Kiruna.

PFK Spår i Kiruna Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-05-13.

I PFK Spår i Kiruna Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Hultqvist, Bengt Karl Gustaf som är född 1927 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall tillhandahålla järnvägsspecifik kompetens i form av trafiksäkerhet, drift, underhålls-, milj- och kvalitetsarbeten samt projekt- och arbetsledning efter järnväg som tillsyningsmän, elbevakare, vagnuttagare och lokförare av speciallok, åkeriverksamhet, viss handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.