Norr Finans och Försäkring AB

Norrbottens län

Information

Norr Finans och Försäkring AB är ett av många verksamheter som finns i Kiruna. Det är nämligen den kommunen som Norr Finans och Försäkring AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Norr Finans och Försäkring AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-03-25.

Norr Finans och Försäkring AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2004-03-04. Men sedan 2004-04-29 så har Norr Finans och Försäkring AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Geologg. 2, 981 31, Kiruna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Norr Finans och Försäkring AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0980-66960.

Kiruna arbetar för att verksamheter som Norr Finans och Försäkring AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Norr Finans och Försäkring AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva rådgivning i skatter, ekonomi och försäkringsfrågor, förmedling av försäkringar och finansiella instrument samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Norr Finans och Försäkring AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Norr Finans och Försäkring AB och det är följande personer, Fjällborg, Ulf Stig Göran som är född 1958 och har titeln VD, Olsson, Hans Johan som är född 1960 och har titeln Vice VD, Fjällborg, Ulf Stig Göran som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Hans Johan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Bert Thomas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergdahl, Gösta Anders som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot.Mella, Dan Sixten som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Vanhaniemi, Sven-Erik Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindmark, Arne Jan Anders som är född 1946 och har titeln Revisor.Nilsson, Dan Arne som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant.Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.Argema Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Norr Finans och Försäkring AB är 556657-1286.