Millteam ProMec AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad samt legotillverkning och montage arbeten inom verkstadsindustrin, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Millteam ProMec AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kiruna så är Millteam ProMec AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Kiruna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kiruna och i Norrbottens län. Redan 2004-01-26 så skapades Millteam ProMec AB och företaget är har F-skattsedel Millteam ProMec AB har haft det sedan 2004-03-04.

Millteam ProMec AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-03-04

556654-6585 är organisationsnummret för företaget som finns i Kiruna.

Just nu är Millteam ProMec AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Millteam ProMec AB så går det att nå dem via telefon på 0980-10104 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Millteam ProMec AB är Eriksson, Mats Olov som är född 1960 och har titeln VD, Eriksson, Mats Olov som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Klodner, Werner som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Falk, Erik Lennart som är född 1953 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Olsson, Gösta Sverker som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor.