Ydimer Business Development Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Ydimer Business Development Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kiruna här finns det många olika Aktiebolag. Ydimer Business Development Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Kiruna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Ydimer Business Development Aktiebolag är momsregistrerat sedan2003-06-19 och har organisationsnummer 556643-9716.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-3067477 alternativt besöka eller skicka post till Ydimer Business Development Aktiebolag på följande adress Hjalmar Lundbohmsv. 48, 981 31, Kiruna.

Ydimer Business Development Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-06-19.

I Ydimer Business Development Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Taaveniku, Solveig Ann-Helen som är född 1958 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom verksamhets- och affärsutveckling samt idka därmed förenlig verksamhet.