Personal Care i Stockholm AB

Norrbottens län

Information

I Kiruna finns det ett Aktiebolag som heter Personal Care i Stockholm AB. Det finns flera verksamheter som liknar Personal Care i Stockholm AB i Norrbottens län. Kiruna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Personal Care i Stockholm AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-06-26 och det finns flera verksamheter som är det i Norrbottens län.

Sedan 2003-03-17 så har Personal Care i Stockholm AB varit registrerat. Idag är Personal Care i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Kiruna.

Vill man komma i kontakt med Personal Care i Stockholm AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Västgötagränd 9, 118 28, Stockholm. Vi ni istället prata med Personal Care i Stockholm AB så kan ni göra det på 08-6689008.

Bolaget skall bedriva personlig assistans till funktionshindrade samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Rick Pettersson, Ann-Cristine som är född 1967 och har titeln Extern VD, Fredriksson, Bengt Göran som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Per Johan som är född 1964 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Johansson, Gustav Martin som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Personal Care i Stockholm AB har 556642-1862 som sitt organisationsnummer.