Norrfinans Livförsäkringar AB

Norrbottens län

Information

I Kiruna finns det ett Aktiebolag som heter Norrfinans Livförsäkringar AB. Det finns flera bolag som liknar Norrfinans Livförsäkringar AB i Norrbottens län. Kiruna är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Norrfinans Livförsäkringar AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-03-06 och det finns flera bolag som är det i Norrbottens län.

Sedan 2003-02-14 så har Norrfinans Livförsäkringar AB varit registrerat. Idag är Norrfinans Livförsäkringar AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Kiruna.

Vill man komma i kontakt med Norrfinans Livförsäkringar AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Geologg. 2, 981 31, Kiruna. Vi ni istället prata med Norrfinans Livförsäkringar AB så kan ni göra det på 0980-83015.

Bolaget skall bedriva upphandling och förmedling av försäkringar samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Fjällborg, Ulf Stig Göran som är född 1958 och har titeln VD, Olsson, Hans Johan som är född 1960 och har titeln Vice VD, Fjällborg, Ulf Stig Göran som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Hans Johan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Bert Thomas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergdahl, Gösta Anders som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamotMella, Dan Sixten som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Vanhaniemi, Sven-Erik Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindmark, Arne Jan Anders som är född 1946 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Norrfinans Livförsäkringar AB har 556639-1966 som sitt organisationsnummer.