Tvåan, Inredning och Design i Kiruna AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kiruna och Tvåan, Inredning och Design i Kiruna AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Tvåan, Inredning och Design i Kiruna AB är ett av dem. Statusen för Tvåan, Inredning och Design i Kiruna AB är att Bolaget är aktivt.

Tvåan, Inredning och Design i Kiruna AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-05-25. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Kiruna där företaget finns i jobbar för att företag som Tvåan, Inredning och Design i Kiruna AB ska trivas.

Tvåan, Inredning och Design i Kiruna AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-31. I Kiruna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva butikshandel med gardintyger, garn, inredningsdetaljer, upprätta inredningsförslag ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tvåan, Inredning och Design i Kiruna AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-31.

Idag är Tvåan, Inredning och Design i Kiruna AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kiruna.

Vill man komma i kontakt med Tvåan, Inredning och Design i Kiruna AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0980-17880.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Tvåan, Inredning och Design i Kiruna AB är Thelin, Anne Elvy Ann-Katrin som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Margot Ann-Kristin som är född 1948 och har titeln Suppleant, Magnusson, Märta Gunilla som är född 1944 och har titeln Revisor, Gunilla Magnusson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Tvåan, Inredning och Design i Kiruna AB har 556628-2371 som sitt organisationsnummer.