Ro Svets & Rep AB

Norrbottens län

Information

Ro Svets & Rep AB är ett av många företag som finns i Kiruna. Det är nämligen den kommunen som Ro Svets & Rep AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ro Svets & Rep AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-01-07.

Ro Svets & Rep AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2002-01-07. Men sedan 2002-01-07 så har Ro Svets & Rep AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Vibratorv. 19, 981 38, Kiruna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ro Svets & Rep AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0980-13690.

Kiruna arbetar för att företag som Ro Svets & Rep AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ro Svets & Rep AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva tillverkning av stålkonstruktioner och reparationer samt förvaltning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ro Svets & Rep AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ro Svets & Rep AB och det är följande personer, Edefall, Jan Ronny Gotthard som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Edefall, Ulla Carina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Norén, Per Christer som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ro Svets & Rep AB är 556620-1710.