Millteam Relining AB

Norrbottens län

Information

Millteam Relining AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Kiruna som är den kommunen där Millteam Relining AB finns. I Kiruna så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Millteam Relining AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Millteam Relining AB har haft sedan 2001-10-16. Millteam Relining AB har funnits sedan och 2001-08-27 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Millteam Relining AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Köpmang. 20 B, 981 39, Kiruna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0980-10305.

Kiruna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Millteam Relining AB Privat, ej börsnoterat.

Millteam Relining AB har idag 556613-6239 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Millteam Relining AB

Bolaget skall bedriva installation och service av gruvutrust- ning, utrustning för malmbehandling och processutrustning samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Millteam Relining AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Mats Olov som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Inger Anette som är född 1969 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Olsson, Gösta Sverker som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .