QBL-Qvalitetsbaserat Ledarskap AB

Norrbottens län

Information

QBL-Qvalitetsbaserat Ledarskap AB är ett av många verksamheter som finns i Kiruna. Det är nämligen den kommunen som QBL-Qvalitetsbaserat Ledarskap AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

QBL-Qvalitetsbaserat Ledarskap AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-05-23.

QBL-Qvalitetsbaserat Ledarskap AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2001-05-07. Men sedan 2001-05-23 så har QBL-Qvalitetsbaserat Ledarskap AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Strandv. 4, 980 10, Vittangi. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på QBL-Qvalitetsbaserat Ledarskap AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5525416.

Kiruna arbetar för att verksamheter som QBL-Qvalitetsbaserat Ledarskap AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för QBL-Qvalitetsbaserat Ledarskap AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och utbildningsverksamhet inom ledarskap, kvalitetsstyrning och organisationsutveckling och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för QBL-Qvalitetsbaserat Ledarskap AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till QBL-Qvalitetsbaserat Ledarskap AB och det är följande personer, Jägerfjord, Jan Olov som är född 1946 och har titeln VD, Jägerfjord, Jan Olov som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Daunfeldt Jägerfjord, Stina Birgitta som är född 1935 och har titeln Suppleant, Mikko, Hans Ingemar som är född 1965 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för QBL-Qvalitetsbaserat Ledarskap AB är 556610-6125.