Mertajärvi Grävservice AB

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Mertajärvi Grävservice AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kiruna här finns det många olika Aktiebolag. Mertajärvi Grävservice AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Kiruna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Mertajärvi Grävservice AB är momsregistrerat sedan2001-02-16 och har organisationsnummer 556600-9675.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0980-19256 alternativt besöka eller skicka post till Mertajärvi Grävservice AB på följande adress Kyrkog. 47 B, 981 37, Kiruna.

Mertajärvi Grävservice AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-02-16.

I Mertajärvi Grävservice AB så sitter följande personer i styrelsen: Utsi, Lars Åke Lennart som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Utsi, Bror Erik som är född 1934 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är entreprenadverksamhet inom transporter och grävning, transportverksamhet, persontransporter, beställningstrafik med buss och taxi och uthyrning av fordon samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.