J.S Sundberg Åkeri AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kiruna och J.S Sundberg Åkeri AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och J.S Sundberg Åkeri AB är ett av dem. Statusen för J.S Sundberg Åkeri AB är att Bolaget är aktivt.

J.S Sundberg Åkeri AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-08-08. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Kiruna där företaget finns i jobbar för att företag som J.S Sundberg Åkeri AB ska trivas.

J.S Sundberg Åkeri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-06. I Kiruna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva maskin- entreprenad, service, underhåll, uthyrning av entreprenad- maskiner inom åkeriverksamhet, fastighetsservice, kapital- förvaltning (värdepapper) samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J.S Sundberg Åkeri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-06.

Idag är J.S Sundberg Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kiruna.

Vill man komma i kontakt med J.S Sundberg Åkeri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0980-50004.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -externa firmatecknaren.

De som är på något sätt har med J.S Sundberg Åkeri AB är Sundberg Huuva, Maj-Lis som är född 1952 och har titeln Extern firmatecknare, Huuva, Joakim Per Göran som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundberg, Sven Göran som är född 1949 och har titeln Suppleant, Magnusson, Märta Gunilla som är född 1944 och har titeln Revisor, Gunilla Magnusson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

J.S Sundberg Åkeri AB har 556595-6447 som sitt organisationsnummer.