Karl-Erik Nivas Taxi AB

Norrbottens län

Information

Karl-Erik Nivas Taxi AB är ett av många bolag som finns i Kiruna. Det är nämligen den kommunen som Karl-Erik Nivas Taxi AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Karl-Erik Nivas Taxi AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-09-01.

Karl-Erik Nivas Taxi AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2000-07-21. Men sedan 2000-09-01 så har Karl-Erik Nivas Taxi AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Steinholtzg. 43, 981 32, Kiruna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Karl-Erik Nivas Taxi AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0980-10868.

Kiruna arbetar för att bolag som Karl-Erik Nivas Taxi AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Karl-Erik Nivas Taxi AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva taxirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Karl-Erik Nivas Taxi AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Karl-Erik Nivas Taxi AB och det är följande personer, Niva, Karl-Erik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Enberg, Stig-Olov som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lindmark, Arne Jan Anders som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Karl-Erik Nivas Taxi AB är 556595-3188.