Laponia Proventur AB

Norrbottens län

Information

Laponia Proventur AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Kiruna som är den kommunen där Laponia Proventur AB finns. I Kiruna så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Laponia Proventur AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Laponia Proventur AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Laponia Proventur AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Utländsk Adress , 0 , Utlandet men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0980-12120.

Kiruna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Laponia Proventur AB Privat, ej börsnoterat.

Laponia Proventur AB har idag 556587-6207 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Laponia Proventur AB

Bolaget skall bedriva konsultationer inom affärsverksamhet mot Ryssland och Norge samt handel med stål, metaller, fisk och skal- djur ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Laponia Proventur AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Urheim, Martin som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Urheim, Martin som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Aagaard, Yngvar Andreas som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Lindmark, Arne Jan Anders som är född 1946 och har titeln Delgivningsbar person, Lindmark, Arne Jan Anders som är född 1946 och har titeln Revisor, .