Verktygshuset i Kiruna Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kiruna och Verktygshuset i Kiruna Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Verktygshuset i Kiruna Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Verktygshuset i Kiruna Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Verktygshuset i Kiruna Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1999-10-26. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Kiruna där företaget finns i jobbar för att företag som Verktygshuset i Kiruna Aktiebolag ska trivas.

Verktygshuset i Kiruna Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-01. I Kiruna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av industriförnödenheter till mekanisk industri och byggindustri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Verktygshuset i Kiruna Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-01.

Idag är Verktygshuset i Kiruna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kiruna.

Vill man komma i kontakt med Verktygshuset i Kiruna Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0980-82810.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Verktygshuset i Kiruna Aktiebolag är Ågren, Curt Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ågren, Anders Mikael som är född 1976 och har titeln Suppleant, Mikko, Hans Ingemar som är född 1965 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Verktygshuset i Kiruna Aktiebolag har 556578-4971 som sitt organisationsnummer.