Rapps Biluthyrning och Försäljning AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva biluthyrning samt bilrekond, biltvätt, däckbyten och därmed förenlig verksamhet. Även äga och förvalta värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rapps Biluthyrning och Försäljning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kiruna så är Rapps Biluthyrning och Försäljning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Kiruna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kiruna och i Norrbottens län. Redan 1998-12-28 så skapades Rapps Biluthyrning och Försäljning AB och företaget är har F-skattsedel Rapps Biluthyrning och Försäljning AB har haft det sedan 1999-01-01.

Rapps Biluthyrning och Försäljning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556564-0231 är organisationsnummret för företaget som finns i Kiruna.

Just nu är Rapps Biluthyrning och Försäljning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Rapps Biluthyrning och Försäljning AB så går det att nå dem via telefon på 0980-80759 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rapps Biluthyrning och Försäljning AB är Rapp, Carl Rune Stephen som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Rapp, Britt-Marie som är född 1960 och har titeln Suppleant, Lindmark, Arne Jan Anders som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .