Stordalens Entreprenad & Taxi AB

Norrbottens län

Information

Stordalens Entreprenad & Taxi AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Kiruna som är den kommunen där Stordalens Entreprenad & Taxi AB finns. I Kiruna så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stordalens Entreprenad & Taxi AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Stordalens Entreprenad & Taxi AB har haft sedan 1998-01-01. Stordalens Entreprenad & Taxi AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Stordalens Entreprenad & Taxi AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Odlingsv. 3, 981 43, Kiruna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0980-14000.

Kiruna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Stordalens Entreprenad & Taxi AB Privat, ej börsnoterat.

Stordalens Entreprenad & Taxi AB har idag 556560-3122 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Stordalens Entreprenad & Taxi AB

Bolaget skall bedriva entrepernad inom grävnings- och kabelarbeten samt taxiverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Stordalens Entreprenad & Taxi AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Lars Göran som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Linghall, Hans Torbjörn som är född 1959 och har titeln Suppleant, Åström, Monika Cecilia som är född 1968 och har titeln Revisor, Luleå Revisionskontor Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .