Personal Care i Kiruna AB

Norrbottens län

Information

556545-6968 är organisationsnummer för verksamheten Personal Care i Kiruna AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Personal Care i Kiruna AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kiruna som är den kommunen som Personal Care i Kiruna AB finns i.

Personal Care i Kiruna AB har varit registrerat sedan 1997-09-08 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Personal Care i Kiruna AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Personal Care i Kiruna AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kiruna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Personal Care i Kiruna AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Personal Care i Kiruna AB så kan ni göra det på telefon genom 0920-12091 eller genom brev på följande adress:
Hjalmar Lundbohmsv. 44, 981 31, Kiruna

Bolaget skall bedriva personlig assistans till funktionshindrade och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Personal Care i Kiruna AB och det är Rick Pettersson, Ann-Cristine som är född 1967 och har titeln Extern VD, Fredriksson, Bengt Göran som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Per Johan som är född 1964 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Johansson, Gustav Martin som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor,