Kjell Ydfjärds Taxi & Försäljning AB

Norrbottens län

Information

I Kiruna finns det ett Aktiebolag som heter Kjell Ydfjärds Taxi & Försäljning AB. Det finns flera verksamheter som liknar Kjell Ydfjärds Taxi & Försäljning AB i Norrbottens län. Kiruna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Kjell Ydfjärds Taxi & Försäljning AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Norrbottens län.

Sedan 1997-06-16 så har Kjell Ydfjärds Taxi & Försäljning AB varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Kjell Ydfjärds Taxi & Försäljning AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Kiruna.

Vill man komma i kontakt med Kjell Ydfjärds Taxi & Försäljning AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Utterv. 24, 981 37, Kiruna. Vi ni istället prata med Kjell Ydfjärds Taxi & Försäljning AB så kan ni göra det på 070-2119643.

Bolaget skall bedriva taxi- och persontransporter, åkeri och entreprenad, försäljning av kapitalvaror inom fritidssektorn, typ husvagnar, snöskotrar med mera, försäljning av hälsoprodukter och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Ydfjärd, Kjell Johan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Fjordell Ydfjärd, Nancy Mona-Lisa som är född 1951 och har titeln Suppleant, Luttu, Nils Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Övertorneå Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Kjell Ydfjärds Taxi & Försäljning AB har 556543-3355 som sitt organisationsnummer.