Kiruna Congress & Evenemang AB

Norrbottens län

Information

Kiruna Congress & Evenemang AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Kiruna som är den kommunen där Kiruna Congress & Evenemang AB finns. I Kiruna så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kiruna Congress & Evenemang AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Kiruna Congress & Evenemang AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Kiruna Congress & Evenemang AB så kan ni göra det genom att skicka er post till KONDUKTÖRSGATAN 7, 981 34, Kiruna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0980-68188.

Kiruna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kiruna Congress & Evenemang AB Privat, ej börsnoterat.

Kiruna Congress & Evenemang AB har idag 556543-1565 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Kiruna Congress & Evenemang AB

Bolaget skall bedriva marknadsbearbetning, projektledning och konsultverksamhet inom turism och besöksnäring, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Kiruna Congress & Evenemang AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergsten, Nils Torbjörn som är född 1953 och har titeln VD, Bergsten, Nils Torbjörn som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Sven Torsten som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Alselind, Bengt Göran Valter som är född 1947 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Bergdal, Fritz Sverker som är född 1946 och har titeln Huvudansvarigrevisor.