AB Kiruna Hydraulik

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kiruna och AB Kiruna Hydraulik är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och AB Kiruna Hydraulik är ett av dem. Statusen för AB Kiruna Hydraulik är att Bolaget är aktivt.

AB Kiruna Hydraulik är ett Aktiebolag och skapades 1996-11-06. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Kiruna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som AB Kiruna Hydraulik ska trivas.

AB Kiruna Hydraulik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Kiruna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva hydraulikkonstruktion, försäljning av hydraulikkomponenter, reparationer samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AB Kiruna Hydraulik är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är AB Kiruna Hydraulik Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kiruna.

Vill man komma i kontakt med AB Kiruna Hydraulik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0980-80870.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med AB Kiruna Hydraulik är Andersson, Nils Magnus Robert som är född 1970 och har titeln VD, Andersson, Nils Magnus Robert som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Södermark, Leif Torsten som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Lilian Lise-Lott som är född 1972 och har titeln Suppleant, Stenberg, Sara Lillemor Helén som är född 1966 och har titeln Suppleant, Mikko, Hans Ingemar som är född 1965 och har titeln RevisorRevisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor, .

AB Kiruna Hydraulik har 556535-6184 som sitt organisationsnummer.