Labba Renslakteri AB

Norrbottens län

Information

Labba Renslakteri AB är ett företag som finns i Kiruna. I Labba Renslakteri AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Labba, Per Gustav som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Labba, Torild som är född 1953 och har titeln Suppleant, Persson, Sten Åke som är född 1947 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Labba Renslakteri AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Labba Renslakteri AB på telefon 0981-30170.

Bolaget skall idka handel med ren, vilt och bärprodukter. Att åtaga sig och att utföra uppdrag och serviceverksamhet för rennäringsföretag. Att tillvarata renens biprodukter samt vidareförädling. Att bedriva uthyrning av lokaler och anläggningar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Labba Renslakteri AB av bolagstypen Aktiebolag.

Labba Renslakteri AB är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Kiruna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Labba Renslakteri AB innehar ej F-skattsedel och Labba Renslakteri AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Labba Renslakteri AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Labba Renslakteri AB har 556533-2854 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.