Sapsama AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall huvudsakligen driva fastighets-, energi-, flyg- kommunikation-, miljö-, utbildnings-, konsult- och entreprenadverksamhet samt jordbruk, skogsbruk, skogsvård, prospektering och mineralletning inklusive uthyrning, försäljning av varor och tjänster inom dessa områden samt handel med värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sapsama AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kiruna så är Sapsama AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Kiruna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kiruna och i Norrbottens län. Redan 1995-12-18 så skapades Sapsama AB och verksamheten är har F-skattsedel Sapsama AB har haft det sedan 1996-01-01.

Sapsama AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556527-6671 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kiruna.

Just nu är Sapsama AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Sapsama AB så går det att nå dem via telefon på 0980-10828 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sapsama AB är Hedemalm, Hans Arnold som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Chaleunsack, Boualiphone som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedemalm, Brita Ada Lovisa som är född 1933 och har titeln Suppleant, Wik, Hans Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, .