LR Revision & Redovisning Kiruna AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kiruna och LR Revision & Redovisning Kiruna AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och LR Revision & Redovisning Kiruna AB är ett av dem. Statusen för LR Revision & Redovisning Kiruna AB är att Bolaget är aktivt.

LR Revision & Redovisning Kiruna AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-10-21. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Kiruna där bolaget finns i jobbar för att bolag som LR Revision & Redovisning Kiruna AB ska trivas.

LR Revision & Redovisning Kiruna AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Kiruna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva revision, redovisning, utbildningar inom ekonomi och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LR Revision & Redovisning Kiruna AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är LR Revision & Redovisning Kiruna AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kiruna.

Vill man komma i kontakt med LR Revision & Redovisning Kiruna AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0980-15400.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med LR Revision & Redovisning Kiruna AB är Magnusson, Märta Gunilla som är född 1944 och har titeln VD, Magnusson, Märta Gunilla som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Benisch, Bodil Margot Linnea som är född 1952 och har titeln Suppleant, Brännström, Annika Birgitta som är född 1958 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

LR Revision & Redovisning Kiruna AB har 556526-4321 som sitt organisationsnummer.