Fiskspecialisten i Kiruna Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Fiskspecialisten i Kiruna Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Kiruna. Det är nämligen den kommunen som Fiskspecialisten i Kiruna Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fiskspecialisten i Kiruna Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Fiskspecialisten i Kiruna Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1995-02-16. Men sedan 1995-01-01 så har Fiskspecialisten i Kiruna Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Österleden 12, 981 38, Kiruna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fiskspecialisten i Kiruna Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0980-75714.

Kiruna arbetar för att bolag som Fiskspecialisten i Kiruna Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fiskspecialisten i Kiruna Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva butiksförsäljning, grosshandel samt import av fisk och catering samt idka annan därmed förnelig versksamhet.

Firmatecknare för Fiskspecialisten i Kiruna Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fiskspecialisten i Kiruna Aktiebolag och det är följande personer, Annanperä, Risto Juhani som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Ann Carola som är född 1966 och har titeln Suppleant, Mikko, Hans Ingemar som är född 1965 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fiskspecialisten i Kiruna Aktiebolag är 556506-7443.