Bergstadens Entreprenad Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556503-1738 är organisationsnummer för verksamheten Bergstadens Entreprenad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bergstadens Entreprenad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kiruna som är den kommunen som Bergstadens Entreprenad Aktiebolag finns i.

Bergstadens Entreprenad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-01-09 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bergstadens Entreprenad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Bergstadens Entreprenad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kiruna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bergstadens Entreprenad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bergstadens Entreprenad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0980-19356 eller genom brev på följande adress:
Fältv. 29, 981 43, Kiruna

Bolaget skall utföra industriell tillverkning, montage och underhåll inom gruvnäringen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bergstadens Entreprenad Aktiebolag och det är Juto, Björn Carl Christer som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nuottaniemi, Per Erik som är född 1951 och har titeln Suppleant, Lindmark, Arne Jan Anders som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,