M Egenvård AB

Norrbottens län

Information

Bolaget ska bedriva försäljning av hälsokost, hudvårdsbehandlingar, ansktsbehandlingar, celluitbehandlingar, vaxningar frans och brynfärgningar, hudkonsultation, öronljusbehandlingar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för M Egenvård AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kiruna så är M Egenvård AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Kiruna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kiruna och i Norrbottens län. Redan 1994-10-05 så skapades M Egenvård AB och företaget är har F-skattsedel M Egenvård AB har haft det sedan 1994-01-01.

M Egenvård AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556495-6570 är organisationsnummret för företaget som finns i Kiruna.

Just nu är M Egenvård AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med M Egenvård AB så går det att nå dem via telefon på 0980-80396 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom M Egenvård AB är Nilsson, Åsa Maria som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Särkimukka, Kent Torbjörn som är född 1970 och har titeln Suppleant, Mikko, Hans Ingemar som är född 1965 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor, .