Kristallen i Lannavaara Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Kristallen i Lannavaara Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kiruna här finns det många olika Aktiebolag. Kristallen i Lannavaara Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Kiruna jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Norrbottens län gör att företag trivs där.

Kristallen i Lannavaara Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556492-8975.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0981-31060 alternativt besöka eller skicka post till Kristallen i Lannavaara Aktiebolag på följande adress Lannavaara, 980 13, Lannavaara.

Kristallen i Lannavaara Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Kristallen i Lannavaara Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Söderström, Agne Johan Alfred som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Söderström, Hans Agne som är född 1978 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av stenprodukter och utrustning inom stenproduktion och utbildning inom sten och stenförädling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.