Färghuset i Kiruna Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Färghuset i Kiruna Aktiebolag är ett företag som finns i Kiruna. I Färghuset i Kiruna Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åström, Dennis Samuel som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lansgren, Inger Yvonne som är född 1952 och har titeln Suppleant, Larsson, Rolf Per-Olof som är född 1960 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Färghuset i Kiruna Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Färghuset i Kiruna Aktiebolag på telefon 0980-82550.

Bolaget skall bedriva försäljning av färg-, tapeter- och ren- göringsprodukter, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Färghuset i Kiruna Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Färghuset i Kiruna Aktiebolag är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Kiruna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Färghuset i Kiruna Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Färghuset i Kiruna Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Färghuset i Kiruna Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Lansgren, Inger Yvonne -Åström, Dennis Samuel

Färghuset i Kiruna Aktiebolag har 556485-3991 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.