Vittangi Skog & Tomat AB

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kiruna och Vittangi Skog & Tomat AB är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Vittangi Skog & Tomat AB är ett av dem. Statusen för Vittangi Skog & Tomat AB är att Bolaget är aktivt.

Vittangi Skog & Tomat AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-03-30. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Kiruna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Vittangi Skog & Tomat AB ska trivas.

Vittangi Skog & Tomat AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kiruna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva skoglig verksamhet och växtodling med förädling av tomater och andra växtprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vittangi Skog & Tomat AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Vittangi Skog & Tomat AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kiruna.

Vill man komma i kontakt med Vittangi Skog & Tomat AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0981-10462.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Vittangi Skog & Tomat AB är Matinlompolo, Risto Kalervo som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Matinlompolo, Kielo Sisko Kaarina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Brännström, Eva Maria som är född 1961 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vittangi Skog & Tomat AB har 556485-0856 som sitt organisationsnummer.