Lilla Björn Konsult Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kiruna och Lilla Björn Konsult Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Lilla Björn Konsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Lilla Björn Konsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Lilla Björn Konsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-09-07. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Kiruna där företaget finns i jobbar för att företag som Lilla Björn Konsult Aktiebolag ska trivas.

Lilla Björn Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Kiruna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillhandahålla utbildning, produkter och tjänster inom webbdesign och webbteknik, grafisk formgivning och produktion, programmeringsteknik, geografiska informationssystem, fotogrammetri, fjärranalys, geodesi, multimedia, media och vård samt idka därmed förenlig verksamhet. Området media skall innefatta förlagsverksamhet och konstnärlig-, litterär- och artistsik verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lilla Björn Konsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Lilla Björn Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kiruna.

Vill man komma i kontakt med Lilla Björn Konsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6684564.

Firman tecknas var för sig av -Almroth, Ulf -Norras Almroth, Ulla Ros-Mari.

De som är på något sätt har med Lilla Björn Konsult Aktiebolag är Norras Almroth, Ulla Ros-Mari som är född 1950 och har titeln VD, Norras Almroth, Ulla Ros-Mari som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Almroth, Ulf som är född 1948 och har titeln Suppleant, Karlsson, Curt Sören som är född 1950 och har titeln Revisor, Larsson, Ebbe Torgny som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Lilla Björn Konsult Aktiebolag har 556472-1438 som sitt organisationsnummer.