Anders Johansson i Vittangi Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Anders Johansson i Vittangi Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kiruna. Det är nämligen den kommunen som Anders Johansson i Vittangi Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Anders Johansson i Vittangi Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Anders Johansson i Vittangi Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1992-06-23. Men sedan 1992-01-01 så har Anders Johansson i Vittangi Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Centralv. 15, 980 10, Vittangi. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Anders Johansson i Vittangi Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0981-10680.

Kiruna arbetar för att företag som Anders Johansson i Vittangi Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Anders Johansson i Vittangi Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Anders Johansson i Vittangi Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Anders Johansson i Vittangi Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Jan Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lena Margareta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Olsson, Gösta Sverker som är född 1962 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Anders Johansson i Vittangi Aktiebolag är 556449-7310.